Educar, quin repte tan emocionant! Amb aquesta afirmació iniciava el passat dijous a la seu del Consell Comarcal del Montsià una nova sessió del Fòrum del Talent, i ja en van quaranta quatre,  dedicada a l’educació.

Davant d’una sala plena, Josep Holagado de la URV va posar el marc conceptual sobre el concepte Territori Educador, el qual va ser desenvolupat en posterioritat per Toni Morant, docent de l’Insitut Montsià que va posar l’accent a les noves metodologies, la comunitat educativa de l’Escola Consol Ferré d’Amposta i es va concloure amb la participació de tres joves que van explicar les seves experiències i van identificar els reptes d’un territori educador.

Aquesta sessió del Fòrum del Talent, complementa el treball que s’està duent a terme des de la comissió territori educador en el marc del procés de participació ciutadana per a consensuar l’estratègia territorial Montsià 2026 que impulsen les entitats locals, empreses i comunitat educativa de la comarca del Montsià.