L’ocupació, principal repte de l’Estratègia Territorial Montsià 2026

//L’ocupació, principal repte de l’Estratègia Territorial Montsià 2026

L’ocupació, principal repte de l’Estratègia Territorial Montsià 2026

La presidenta del Consell Comarcal del Montsià, Carme Navarro, ja ha començat a presentar el document Estratègia Territorial Montsià 2026 als alcaldes i agents de la comarca. El document és el primer resultat de l’Acord Territorial per la Reactivació Econòmica i l’Ocupació, un procés que van iniciar fa uns mesos els 12 ajuntaments del Montsià, el mateix Consell Comarcal, i representants del sector privat i de la comunitat educativa.

L’Estratègia Territorial Montsià 2026 agrupa totes les propostes en 10 línies estratègiques i proposa l’aplicació de 50 programes per generar ocupació i esperonar l’economia de la comarca.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Navarro ha deixat clar que l’aplicació de l’Estratègia Territorial 2026 no suposarà més despesa per a les administracions, sinó tot el contrari, ja que s’optimitzaran els recursos.

By | 2018-01-24T10:37:48+00:00 juny 1st, 2017|General|0 Comments

About the Author:

Aneu a la barra d'eines