Formació en Desenvolupament Local MONTSIÀ 2026

/Formació en Desenvolupament Local MONTSIÀ 2026
Formació en Desenvolupament Local MONTSIÀ 2026 2018-10-30T10:53:19+00:00

Formació en Desenvolupament Local
MONTSIÀ 2026

El passat 16 de març els representants de les entitats locals de la comarca, empreses i comunitat educativa van fer públic el seu compromís de cooperació per millorar la situació econòmica i social del Montsià amb la signatura de l’Acord Territorial per a la reactivació econòmica i l’ocupació.

L’Acord Territorial ha de permetre treballar conjuntament pel bé comú, ha de permetre millorar les condicions de vida de les persones i ha de permetre fomentar el treball digne. Per això, és necessari que compartim una estratègia territorial innovadora que faci del Montsià un bon lloc per viure.

L’estratègia territorial es dissenya amb les aportacions de les persones que participen en aquest procés de construcció col·lectiva. És indispensable, per tant, no caure en creences preestablertes i és necessari acompanyar tot el procés amb la injecció de coneixements de qualitat sobre la metodologia del Desenvolupament Econòmic Local i visualitzar experiències reals que ens il·lustrin les potencialitats de tot allò que podem fer plegats.

Amb aquest objectiu d’enriquir el debat i facilitar eines de coneixement i comprensió en aspectes clau organitzem aquestes cinc sessions pedagògiques de gran interès MONTSIÀ 2026 i que organitzem al llarg del segon semestre de l’any.

Aneu a la barra d'eines